?

Log in

No account? Create an account

Previous 10 | Next 10

Sep. 18th, 2007

söpöily

emalda

Muumipapan hautajaiset

Tällaista väsäilin hetken mielijohteesta. Nyt en vaan olekaan varma, tarviiko tästä jatkaa etiäpäin, vai oliskohan se jo hyvä loppu tässä. Ja muutenkin kommentteja oisi kiva kuulla. Vähän random teksti kyllä, mutta niissäkin voi kehittyä ;)

Otsikko: Muumipapan hautajaiset
Kirjoittaja:Essi, Emalda, minä
Ikärajat:ni nada
Varoitukset:Tää vois olla kai fanficiksi luettava? En tiedä niistä mittään...
Tiivistelmä: Muumilaaksossa on syksy ja muumimammalla kädet täynnä työtä juhlien järjestämisessä

Muumipapan hautajaisetCollapse )

Jan. 13th, 2007

hopeaneilikka

Making MysticQuill more active

Best members, I would love to make this community more active, so please, could you please
promote this all of your friends who are interested on writing, because it is time to make this more active, for the reason, that I have made this as year of inspiration, so please, give me anything related to writing here, if you are too shy to put your texts here, I understand that, but I would love to talk about writing here. :)

All things related to creative writing, from the person creating to the worlds and stuff. :)

Oct. 16th, 2006

hopeaneilikka

It is time again

to participate in NaNoWriMo. :)

http://www.nanowrimo.org

*Write a story with 50000 words in one month (November)... just to challenge yourself.
*Collect friends that are also writing NaNoWriMo and have hard and nice time.
*Will you win yourself?

- I am there thunder_soul, if someone wants to participate to that and wishes to have some friends there.
:)

-Let the writing begin!

-I am myself writing a story of mythical fantasy with touch of paranormal romance. Story is located in my imaginative Scotland, in between times of Old religion and times of New religion. It is inspires by the Sir Arthur's Legend, but I have altered it little bit. ;) In this story there's elves, magic, mysteries and mythical creatures and a lovestory. Also wizards and kings and inqvisition. :)

-I will write it first in Finnish, but then I will translate it in English and I definitely NEED some betaers for that. :)

Sep. 18th, 2006

vaahteranlehti

(no subject)

Hei, postitanpa tällaisen runon, joka käsittelee viimeaikoina askarruttaineita asioita... tässä on sellainen koukku, että en ole varma yhdestä mutta -sanasta siellä lopulla, joten jos joku viitsii kommentoida, olisiko parempi ilman vai kanssa, olisin kiitollinen :)

taas sitä mennäänCollapse )

Sep. 13th, 2006

love is STRANGE

awarege

Elämän ja kuoleman aika

Kirjoitin novellin äidinkielenkurssia varten. En ole pitkään aikaan kirjoittanut novellia ja vielä pidempään ei-fanfikkiä, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Haikeus ja omaelämälliset ristiriidat ovat muuten hyvin inspiroivia.
Siksi, että tämä vaikuttaa tietääkseni kurssiarvosanaani, haluaisin oikeasti sitä rakentavaa palautetta. Risuja, ruusuja, analyysia, mitä vaan.

Elämän ja kuoleman aikaCollapse )

Aug. 20th, 2006


depi

(no subject)

Enpä ole tänne mitään vähään aikaan laittanutkaan. Joten...

Vähän infoa projektistani alkuun: Kyseessä on siis luomani maailma, Jaldia. Maailman lähtökohta on se, että tässä meidän maailmassamme on ollut ydinsota ja suurin osa Maapallosta on tuhoutunut. Yksi ainoa saarivaltio säilyi vahingoittumattomana ja ydinsodasta selviytyneet hakeutuvat sinne perustamaan uutta valtiota. Valtion perustaminen ei onnistu ja maa ajautuu rappiolle. Ei ole järjestystä ja elämä on pelkkää hengissä selviämistä, yksin ei kukaan selviä. Juuri kukaan ei elä yli 50-vuotiaksi, keski-ikä on 25. Kaikki arjen pienet askareet (ruoan hankkiminen, valmistaminen sekä haavojen ja murtumien parantaminen) on opeteltava jo lapsena. Myös aseiden valmistaminen ja niiden käyttäminen on opeteltava itse.

Hahmoista: Päähahmot ovat Kaasa (17-vuotias bi-tyttö, kuuluu Sotilaisiin, jotka yrittävät saada Jaldiaan edes jonkinlaista järjestystä), Tauri (17-vuotias bi-poika), Attaaria (16-vuotias hetero tyttö), Herinna (Attaarian vanhempi sisko), Zizitata (Kaasan ja Taurin tytär, tulee mukaan myöhemmin), Nakola (poika) ja Nadel (tyttö) (ystävykset, tulevat mukaan myöhemmin). Ensimmäiset kolme suurempaa tarinakokonaisuutta keskittyvät Kaasaan, Tauriin ja Attaariaan, kaksi viimeistä kertoo Zizitatan, Attaarian, Nakolan ja Nadelin tarinaa.

Hahmojen väliset suhteet: Kaasa rakastaa palavasti Attaariaa, joka seurustelee Taurin kanssa. Tauri tykkää vähän kaikista. Kaasa on ehkä ainoa ihminen koko maassa joka selviäisi yksinään, mutta tahtoo pitää huolta pienestä ja jokseenkin avuttomasta Attaariasta. Tauri ja Kaasa saavat lapsen, jonka seurauksena Attaaria alkaa käyttää katuvaa Kaasaa hyväkseen. Nakola ja Nadel ovat lapsuuden ystäviä joiden välit ovat rikoutuneet ja molemmat joutuneet orjiksi. Zizitata ja Attaaria ostavat Nakolan vapaaksi. Zizitata ja Nakola rakastuvat. Nadel hautoo kostoa.

Mistä Jaldia sai alkunsa? Vaikka se niin kornilta kuulostaakin, idean maan luomiseen sain unistani. Tietyt tapahtuman käänteet ja hahmot ovat suoraan näistä unista. Unet vaikuttivat niin suuresti, että oli pakko alkaa kehittämään tarinaa. Suurin osa tapahtumista on luotu työpaikalla suuressa tylsyydessä. Tarkoituksena olisi saada viisi kirjaa kattava kokonaisuus kasaan. Pään sisällä ensimmäiselle kirjalle juonikuviot ovat jo harvinaisen selvät. Tänne tosin saatan kirjoitella tarinoita ei niin kronologisessa järjestyksessä, joten tarinan kulku saattaa siksi olla epäselvää. Pyrin kuinken jokseenkin järjestelemään niitä jahka saan kirjoiteltua. Toivon rakentavaa kritiikkiä, eli jos jotakin on mainittu hassusti tai jos jossain on joku suuru ja kamala kirjoitusvirhe.

Tässä siis ensimmäinen kirjoitettu tarina:

Aug. 19th, 2006

hopeaneilikka

Something I wrote.

Beta Reader was brenmacneil, thank you very much checking this out. Hugs.

Read more...Collapse )

Aug. 17th, 2006

hopeaneilikka

Advertisement: Dear Fellow LJ-members

I have created a place to discuss about every phanomenon of the Spiritual/Mystical/Religious matters and I wish you would join me there and share your worldview in warm and friendly atmosphere. My Community mystic_temple is supposed to be a beautiful and lovely place of harmonious discussion and argumenting. It is going to be a place of inspiration, creativity, new friends and spirituality. I have decided that I will put there one subject per week and we are going to go it through very deeply. You can be from whatever worldview, religion or philosophy, you can be girl (woman) or boy (man), young or old, black or white... It is place of solidarity.

Be welcomed there and share your thoughts with us.

Aug. 9th, 2006

hopeaneilikka

Question

Fellow Readers and writers,

I would love to read books about the sea, the sailing, the ships and the pirates... or everything that has something about the sea.

Can you recommend me some?

Book can have romantic, fantasy, mysteries, myths and mythological themes, but they have to be very good that they can keep up my interest.

Thank you for advance.

I need these for new inspiration of mine. :)

Aug. 2nd, 2006

hopeaneilikka

My Poem inspired by Beshara School of esoteric knowledge

Some people may have read this from taivaantuli journal,
but this is now corrected version of it and I hope you enjoy it.

Here is the web-site of Beshara School.
http://www.beshara.org

I will crosspost this to
hopeaneilikka

Read more...Collapse )

Previous 10 | Next 10