?

Log in

No account? Create an account
paper, writing, featherpen, ink

May 2009

S M T W T F S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by LiveJournal.com

hopeaneilikka in mysticquill

En ole ollut aktiivinen täällä pitkiin aikoihin...

I know that I created this writing community to promote the writing and the need for the writing, unfortunately, I have been so wrapped up in my RL, for the changes, and I have got a very big Writer's Block, until recently, for some mysterious way, my Block stopped being Block and now I am in the Flow.

Tiedän luoneeni tämän yhteisön edistääkseni kirjoittamista ja tarvetta kirjoittamiseen, epäonnekseni, oma Lj'n ulkopuolinen elämäni on ollut hyvin kiireinen ja täynnä muutoksia. Minulla on myös ollut iso Kirjoittajan "Tyhjän paperin kammo", mutta vasta viimeaikoina, jostakin merkillisestä syystä, Kammo ei olekaan enää kammo ja olen ollut täydessä luovuuden virrassa.

Julkisessa päiväkirjassani hopeaneilikka olen lisännyt kaikki ihmiset ystävälistaani ja se on kaikenmoiselle faniudelle omistettu ja olen pitänyt sitä myös kirjoituspäiväkirjanani, nyt olen kuitenkin päättänyt postittaa ne samat asiat tännekin, jotka liittyvät kirjoittamiseen. Olen myös suunnitellut jatkavani luovan kirjoittamisen harrastusta jollakin keinolla.

Pyydän teitä, hyvät immeiset, kutsumaan ihmisiä, jotka rakastavat luovaa kirjoittamista liittymään tänne, jotta saamme tämän yhteisön aktiivisemmaksi. Muutin päiväkirjan ulkonäköäkin hieman luovemmaksi. Kiitos kärsivällisyydestänne.

Comments